Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Со цел да го збогатиме вашето расположение, и да останеме во тек со модата – одвреме навреме ја дополнуваме нашата понуда со нови парфеми, и козметички производи во нашиот асортиман Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи: Машки Наливен Парфем РЕФАН 062 Инспириран од INVICTUS VICTORY – Paco Rabanne Машки […]

Шест грешки што ги правиме кога бираме парфем

Шест грешки што ги правиме кога бираме парфем

Често работите кои ги правиме секојдневно,  и веќе ни преминале во автоматизирано однесување, не размислуваме за нивните чекори и дали воопшто се правилни. Но, може само дел од нив можеме да поправиме, а резултатите да бидат видно подобрени. Нанесуваме парфем на погрешно место Не само што превземате ризик за ткаенината на вашата омилена блуза туку […]

10 најдобри парфеми за жени Овен во 2021 година

10 најдобри парфеми за жени Овен во 2021 година

Страсна, импулсивна, бунтовна, слободоумна, ентузијастка, смела, самоуверена, неограничена, жива, забавна, често претприемачки дух, тврдоглава, темпераментна, пркосна – сето тоа е женски овен. Со својата енергија, харизма и динамичност таа е природна лидерка. Она што ја возбудува и ја води напред се новите предизвици и тоа на дневно ниво. Поради темпераментниот карактер знае брзо да влезе […]

Предлози на парфеми за вистинско доживување на пролетта

Предлози на парфеми за вистинско доживување на пролетта

По деталното истражување, поткрепено со искуството од секојдневните контакти со клиентите, тимот на Рефан ви дава предлози на парфеми со кои вистински ќе ги разбудите сетилата и ќе се подготвите за една нова пролет со сите нејзини сетилни дразби. Наши предлози за женски парфем се: Рефан 160 (инспириран од Joy – Dior) Парфем како ода […]

Како да реагирате кога примате подарок

Како да реагирате кога примате подарок

Со цел да направите помалку грешки кои всушност ќе бидат несвесно направени, најдобар начин е да се ставите во чевлите на оној кој подарува. Замислете ситуација кога вие бирате подарок, мислите што да купите, помислете на времето кое сте го потрошиле за да одберете подарок, на средствата кои сте ги одвоиле, како и на тоа […]