Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Со цел да го збогатиме вашето расположение, и да останеме во тек со модата – одвреме навреме ја дополнуваме нашата понуда со нови парфеми, и козметички производи во нашиот асортиман

Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи:

Нови парфеми, и нови козметички производи

Машки Наливен Парфем РЕФАН 062 Инспириран од INVICTUS VICTORY – Paco Rabanne

Машки Наливен Парфем РЕФАН 210 Инспириран од PHANTOM – Paco Rabanne

Машки Наливен Парфем РЕФАН 216 Инспириран од SCANDAL – J.P.Gaultier

Трите парфеми наведени погоре можете да ги порачате во нашиот Веб Шоп  на овој линк :

Женски Наливен Парфем РЕФАН 021 Инспириран од ANGEL NOVA – T.Mugler

Женски Наливен Парфем РЕФАН 104 Инспириран од VERRY GOOD GIRL – C.Hererra

Двата женски наливни парфеми наведени погоре можете да ги порачате во нашиот Веб Шоп  на овој линк :

Нови парфеми, и нови козметички производи

 

Пристигнаа и Есенции за нив кои можете да ги купите во продавницата Во ГТЦ на приземје.

1мл (25 капки) есенција = 100 денари и оптимално е да се додаде на 25-30мл парфем

2 мл (50капки) есенција = 200 денари и максимално може да се додаде на 25мл парфем

 

 

 

 

 

Нови во понудата ги додадовме и парфемите од Голд Колецијата, кои се појачани со есенцијални капки, тие се навистина јаки и квалитетни секој од нив е со додадени есенцијални капки Рефан за поголема трајност….

Нови парфеми, и нови козметички производи

Женски GOLD INTENSE Парфем во пакување од 55ml РЕФАН 172 Инспириран од Ange ou Demon – Givenchy

Женски GOLD INTENSE Парфем во пакување од 55ml РЕФАН 030 Инспириран од My Way – Armani

Женски GOLD INTENSE Парфем во пакување од 55ml РЕФАН 045 Инспириран од Olimpea Legend – Paco Rabanne

Сите Женски Голд парфеми можете да ги видите и порачате во нашиот Веб Шоп на овој линк :

Нови парфеми, и нови козметички производи

Машки GOLD INTENSE Парфем во пакување од 55ml РЕФАН 249 Инспириран од Gucci Guilty Men – Gucci

Сите Машки Голд парфеми можете да ги видите и порачате во нашиот Веб Шоп на овој линк :

 

Секогаш нешто ново и кај козметичките производи ….

Хидратантна Маска за лице РЕФАН 75мл

За Маската за лице може да прочитате повеќе и да ја нарачате во нашиот Веб Шоп  притисни тука :