Нега на сувата кожа во зима

Нега на сувата кожа во зима

Ниските температури и ладниот воздух ја надразнуваат сувата кожа во зима. Загадувањето кое се јавува во овој период предизвикува иритација и често кожата е црвена, се лупи и нема никаков сјај. За да се избегнат штетните ефекти кои ги носи студеното време доволно е да се следат само неколку чекори. Нема да ти одземат повеќе […]

Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Со цел да го збогатиме вашето расположение, и да останеме во тек со модата – одвреме навреме ја дополнуваме нашата понуда со нови парфеми, и козметички производи во нашиот асортиман Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи: Машки Наливен Парфем РЕФАН 062 Инспириран од INVICTUS VICTORY – Paco Rabanne Машки […]