Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Одвреме навреме ги објавуваме новите производи

Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи:

Нови парфеми, и нови козметички производи

Машки-Унисекс Наливен Парфем РЕФАН 051 Инспириран од TABACOLOR- C.Dior

Машки Наливен Парфем РЕФАН 069 Инспириран од ARMANI CODE ABSOLU– Armani

Машки Наливен Парфем РЕФАН 052 Инспириран од CH MEN UNDER THE SEA-C.Herrera

Машки Наливен Парфем РЕФАН 242 Инспириран од VELVET BLACK PACHULY – D&G

Машки Наливен Парфем РЕФАН 253 Инспириран од MEN HEROES FOREVER YOUNG – C.Herrera

Машки Наливен Парфем РЕФАН 402 Инспириран од SAUVAGE ELIXIR – C.Dior

Трите парфеми наведени погоре можете да ги порачате во нашиот Веб Шоп  на овој линк :

Женски Наливен Парфем РЕФАН 026 Инспириран од GRIS MONTAIGNE – C.Dior

Женски – Унисекс Наливен Парфем РЕФАН 051 Инспириран од TABACOLOR- C.Dior

Женски Наливен Парфем РЕФАН 183 Инспириран од GOLD MYRPH ABSOLUTE – C.Hererra

Женски Наливен Парфем РЕФАН 302 Инспириран од L’INTERDIT ROUGE – Givenchy

Женски Наливен Парфем РЕФАН 305 Инспириран од SCANDAL GOLD – JPG

Двата женски наливни парфеми наведени погоре можете да ги порачате во нашиот Веб Шоп  на овој линк :

Нови парфеми, и нови козметички производи

 

Пристигнаа и Есенции за нив кои можете да ги купите во продавницата Во ГТЦ на приземје.

1мл (25 капки) есенција = 100 денари и оптимално е да се додаде на 25-30мл парфем

2 мл (50капки) есенција = 200 денари и максимално може да се додаде на 25мл парфем

 

 

 

 

 

Нови во понудата ги додадовме и парфемите од Голд Колецијата, кои се појачани со есенцијални капки, тие се навистина јаки и квалитетни секој од нив е со додадени есенцијални капки Рефан за поголема трајност….

Нови парфеми, и нови козметички производи

Женски GOLD INTENSE Парфем во пакување од 55ml

Сите Женски Голд парфеми можете да ги видите и порачате во нашиот Веб Шоп на овој линк :

Нови парфеми, и нови козметички производи

Машки GOLD INTENSE Парфем во пакување од 55ml РЕФАН 402 Инспириран од Sauvage Elixir – C.Dior

Сите Машки Голд парфеми можете да ги видите и порачате во нашиот Веб Шоп на овој линк :

 

 

 

Кај Лимитед Парфемите пристигнаа 2 нови кои се комбинација од парфеми со додадени есенцијални капки Рефан за зголемен интензитет, и јачина

 

Парфем Refan Limited Blend 55 ml – MYSTIC TONKA инспириран од Mystery Tobacco-C.Herrera

 

Парфем Refan Limited Blend 55 ml – SANTAL & AGAR инспириран од Oud Ispahan-C.Dior

 

Сите Limited Blend парфеми можете да ги видите и порачате во нашиот Веб Шоп на овој линк :

 

 

Секогаш нешто ново и кај козметичките производи ….

Крем шампон за коса Argan & Keratin 250ml

Маска за коса Argan & Keratin 250ml

 

Крем Шампон за коса Argan & Microbiome 250ml

Маска за коса Argan & Microbiome 250ml

 

Истите може да прочитате повеќе и да ја нарачате во нашиот Веб Шоп  Колекција Argan & Microbiome :

                                                                                                         Веб Шоп  Колекција Argan & Keratin :