Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Одвреме навреме ги објавуваме новите производи Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи: Машки-Унисекс Наливен Парфем РЕФАН 051 Инспириран од TABACOLOR- C.Dior Машки Наливен Парфем РЕФАН 069 Инспириран од ARMANI CODE ABSOLU– Armani Машки Наливен Парфем РЕФАН 052 Инспириран од CH MEN UNDER THE SEA-C.Herrera Машки Наливен Парфем РЕФАН 242 Инспириран […]

Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Со цел да го збогатиме вашето расположение, и да останеме во тек со модата – одвреме навреме ја дополнуваме нашата понуда со нови парфеми, и козметички производи во нашиот асортиман Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи: Машки Наливен Парфем РЕФАН 062 Инспириран од INVICTUS VICTORY – Paco Rabanne Машки […]

Какви парфеми сакаат мажите родени во Бик?

10 парфеми за жени Бик

Бикот како земјен знак сака сè во природна форма. Тие се поставени на свој начин и одат напред со свое темпо. Го сакаат само најдоброто и исто така сакаат луксуз. Оттука лесните дрвени мириси, сандаловото дрво, исто така ирисот, розата и магнолијата се многу примамливи за нив. Сакаат парфеми кои будат романтика, сензуалност и посветеност. […]

10 парфеми за жени Бик

10 парфеми за жени Бик

Бикот како земјен знак сака сè во природна форма. Тие се поставени на свој начин и одат напред со свое темпо. Го сакаат само најдоброто и исто така сакаат луксуз. Оттука лесните дрвени мириси, сандаловото дрво, исто така ирисот, розата и магнолијата се многу примамливи за нив. Сакаат парфеми кои будат романтика, сензуалност и посветеност. […]

Шест грешки што ги правиме кога бираме парфем

Шест грешки што ги правиме кога бираме парфем

Често работите кои ги правиме секојдневно,  и веќе ни преминале во автоматизирано однесување, не размислуваме за нивните чекори и дали воопшто се правилни. Но, може само дел од нив можеме да поправиме, а резултатите да бидат видно подобрени. Нанесуваме парфем на погрешно место Не само што превземате ризик за ткаенината на вашата омилена блуза туку […]

10 најдобри парфеми за жени Овен во 2021 година

10 најдобри парфеми за жени Овен во 2021 година

Страсна, импулсивна, бунтовна, слободоумна, ентузијастка, смела, самоуверена, неограничена, жива, забавна, често претприемачки дух, тврдоглава, темпераментна, пркосна – сето тоа е женски овен. Со својата енергија, харизма и динамичност таа е природна лидерка. Она што ја возбудува и ја води напред се новите предизвици и тоа на дневно ниво. Поради темпераментниот карактер знае брзо да влезе […]

Предлози на парфеми за вистинско доживување на пролетта

Предлози на парфеми за вистинско доживување на пролетта

По деталното истражување, поткрепено со искуството од секојдневните контакти со клиентите, тимот на Рефан ви дава предлози на парфеми со кои вистински ќе ги разбудите сетилата и ќе се подготвите за една нова пролет со сите нејзини сетилни дразби. Наши предлози за женски парфем се: Рефан 160 (инспириран од Joy – Dior) Парфем како ода […]

Како да реагирате кога примате подарок

Како да реагирате кога примате подарок

Со цел да направите помалку грешки кои всушност ќе бидат несвесно направени, најдобар начин е да се ставите во чевлите на оној кој подарува. Замислете ситуација кога вие бирате подарок, мислите што да купите, помислете на времето кое сте го потрошиле за да одберете подарок, на средствата кои сте ги одвоиле, како и на тоа […]

Зошто се користи розата во парфемите?

Зошто се користи розата во парфемите?

Бугарија е на прво место во производството на висококвалитетно масло од роза. Бугарското масло од роза содржи над 200.000 состојки, што го прави погодно за парфимеријата. За да се добие висококвалитетно масло од роза, важнo е и уникатната клима во долината на Розите, исклучително благопријатна за одгледување на маслодајна роза. Најмногу масло се извезува во […]

Шест златни правила за нанесување на парфем

Шест златни правила за нанесување на парфем

Парфемот може да биде една од најзабавните и заразни аспекти на вашата рутина за убавина, бидејќи мирисот ослободува сензуални спомени и може да го дефинира вашиот потпис со чувство за стил. Сепак, постои уметност во нанесувањето на парфеми кои се вкоренети во хемијата и се засноваат на испробани и вистински техники. Подолу, парфемеристите и експертите […]