Какви парфеми сакаат мажите родени во Бик?

10 парфеми за жени Бик

Бикот како земјен знак сака сè во природна форма. Тие се поставени на свој начин и одат напред со свое темпо. Го сакаат само најдоброто и исто така сакаат луксуз. Оттука лесните дрвени мириси, сандаловото дрво, исто така ирисот, розата и магнолијата се многу примамливи за нив. Сакаат парфеми кои будат романтика, сензуалност и посветеност.

Маж бик

Какви парфеми сакаат мажите родени во Бик?

Кога опишуваме маж роден во знакот на бик, можеме да ги употребиме описите како што се мажествен, со продорен поглед, секогаш се труди да биде џентлмен, убаво воспитан, сентиментален и чувствителен, трпелив ама и посесивен.

Често знае  да е тврдоглав, но секогаш кога треба е одлучен. На мажот бик сите маани му се простваат едноставно бидејки е неодолив. Како таков него го привлекуваат префинети, заводнички и мажествени парфеми.

Какви парфеми сакаат мажите родени во Бик?

Ние истражувававме и заедно со нашето искуство кои е насочено кој овие цели еве кои парфеми ги издвојуваме за мажите родени во овој хороскопски знак.

  1. Kenzo

Дрвенест, морски парфем за авантуристички и елегантен маж. Дали знаевте дека Kenzo е прв успешен обид за користење на морски ноти во парфем?

  1. 212 – Carolina Herrera

Оптимистичен парфем за енергичниот бик кој покажува колку е тој современ.

Тука преземи ја најновата листа со парфеми!

  1. Terre d’Hermes

Елегантен парфем кој е совршен спој на воздушните и земјените ноти.

  1. Fahrenheit – Dior

Парфем што остава незаборавлив впечаток, интензивен и префинет, тој е истовремено и мажествен и нежен.

  1. Aventus – Creed

Предизвикувачки, мажествен и оптимистичен парфем кој ја слави моќта, силата и успехот

  1. Aqua di Gio – Armani

Уште еден летен парфем со морски ноти. Вистинско летно освежување со мирис на слобода…

  1. Alien – Mugler

Парфем кој ќе даде поддршка на вашата самоувереност, сила и вашиот оптимизам. Моќен и заведувачки, тој е извор на сила и енергија да исполните сè што сте наумиле.

  1. Gucci Guilty

Парфем кој претставува харизматичен алфа маж кој знае што сака и како тоа да го дибие. Вистински магнет за жени!

Десет предлози на парфеми за жени родени во знакот на бик

 

  1. Cool Water – Davidoff

Освежувачки остар парфем кој е едноставен, а толку мажествен. За сите оние кои сакаат на едноставен начин да остават впечаток кај другите.

  1. Le Male – J. P. G

Парфем со дрвенести ноти кој носи харизма за човекот како некој кој го преминува светот како главен морнар преку океаните. Тој е подготвен да си игра со невољите и предизвиците

Интензивен и воодушевувачки парфем поддржан од длабока ориентална нота. Моќен, смирувачки, мажествен: подгответе се да имате ветер во едра.

Тука преземи ја најновата листа со парфеми!