наливни парфеми

Топ!
100ml
730 ден 660 ден

Само 7 преостанатo. Побрзај !

⭐⭐⭐⭐⭐

Refan № 219 инспириран од One Million Paco Rabanne  е парфем наменет за мажи кои не се плашат од нов почеток, кои секојдневно изгледаат со блескав изглед, наоѓајќи рамнотежа помеѓу луксузот, хармонијата и начинот на живеење. Изберете № 219 инспириран од One Million Paco Rabanne ако сакате посебен и секси мирис.  

Топ!
100ml
730 ден 660 ден

Само 8 преостанатo. Побрзај !

⭐⭐⭐⭐⭐

Refan № 407 инспириран од Invictus Paco Rabanne е свеж, лесен и јасен мирис за мажи што плени со свежина и безбедност. Создаден специјално за динамичниот маж, со победничко и секогаш креативно чувство. Refan № 407 ја симболизира конкуренцијата и победата. Поради составот секој маж ќе се чувствува непобедлив и полн со енергија. Изберете № 407 инспириран од Invictus Paco Rabanne ако сакате свеж, но истакнат парфем .  

Топ!
100ml
670 ден 610 ден

Само 8 преостанатo. Побрзај !

⭐⭐⭐⭐⭐

Refan № 219 инспириран од One Million Paco Rabanne  е парфем наменет за мажи кои не се плашат од нов почеток, кои секојдневно изгледаат со блескав изглед, наоѓајќи рамнотежа помеѓу луксузот, хармонијата и начинот на живеење. Изберете № 219 инспириран од One Million Paco Rabanne ако сакате посебен и секси мирис.  

Топ!
100ml
670 ден 610 ден

Само 10 преостанатo. Побрзај !

⭐⭐⭐⭐⭐

Refan № 407 инспириран од Invictus Paco Rabanne е свеж, лесен и јасен мирис за мажи што плени со свежина и безбедност. Создаден специјално за динамичниот маж, со победничко и секогаш креативно чувство. Refan № 407 ја симболизира конкуренцијата и победата. Поради составот секој маж ќе се чувствува непобедлив и полн со енергија. Изберете № 407 инспириран од Invictus Paco Rabanne ако сакате свеж, но истакнат парфем .  

ОД вас за вас

Instagram

Блог