Во Бугарија РЕФАН избрана за најдобра компанија

Nagrada

РЕФАН е прогласена за најдобра Бугарска компанија, според гласањето од корисниците, а на натпреварот организиран од Фибанк ( Прва Инвестициона Банка, а во Македонија позната под името Уни Банка). „Она што не прави различни од сите други рангирања е нашата желба не само да објавиме победник, туку и да го насочиме вниманието на јавноста на […]

Нови парфеми, и нови козметички производи

Нови парфеми, и нови козметички производи

Со цел да го збогатиме вашето расположение, и да останеме во тек со модата – одвреме навреме ја дополнуваме нашата понуда со нови парфеми, и козметички производи во нашиот асортиман Ако Сакате да знете што се ни пристигна, еве ги подетално новите производи: Машки Наливен Парфем РЕФАН 062 Инспириран од INVICTUS VICTORY – Paco Rabanne Машки […]