Во Бугарија РЕФАН избрана за најдобра компанија

Nagrada

РЕФАН е прогласена за најдобра Бугарска компанија, според гласањето од корисниците, а на натпреварот организиран од Фибанк ( Прва Инвестициона Банка, а во Македонија позната под името Уни Банка). „Она што не прави различни од сите други рангирања е нашата желба не само да објавиме победник, туку и да го насочиме вниманието на јавноста на […]