ПРИКАЗНАТА ЗА ПАРФЕМИТЕ

Приказната на Refan започнува со интелегентниот начин како да се произведуваат висококвалитетни парфеми и да се продаваат по атрактивни цени. Во нашата понуда имаме голем избор на наливни и пакувани парфеми и природна козметика со највисок квалитет во повеќе од 500 продавници во 50 држави на 5 континенти низ целиот свет.

НАШИОТ ПОЧЕТОК

Речиси 25 години произведуваме висококвалитетни парфеми преку економски, еколошки начин за нивна продажба.

Можe да купите парфеми за различни прилики, во различни количини во стаклени шишиња што се обновуваат, со максимален квалитет и по конкурентни цени. Refan нуди женски и машки наливни парфеми инспирирани и поделени во различни категории: цитрусни, ориентални, цветни и дрвенести. Oдговорното работење и коректниот однос на нашиот тим со лојалните клиенти започна пред 21 година.

За нас
За нас

ЉУБОВ И ИСКРЕНОСТ НА ПРВО МЕСТО!

Целта на Refan Македонија е да се одржи нивото каде што бизнисот постои за луѓето, нивниот развој и благосостојба, а не луѓето за бизнисот.

Refan има за цел да ги направи трендовите достапни за сите оние кои сакаат да ги пратат и да бидат во тек со модата, но тоа да го направат на економичен начин кој носи слобода во секојдневието. Освен парфемите имаме широк спектар на брендирани производи богати со природни формули: голема разновидност на мириси, специјализирана телесна козметика, рачно изработени глицерински сапуни, рачни свеќи, производи за ароматерапија, бањски соли, масло и овошни ексфолијанти.