[ux_banner_grid spacing=”large” height=”835″ height__sm=”554″ width=”full-width”]

[col_grid span__sm=”0″ animate=”none”]

[ux_slider slide_width=”1500px” freescroll=”true” hide_nav=”true” nav_size=”normal” timer=”12000″]

[ux_banner height=”100%” height__sm=”50%” slide_effect=”fade-in” bg=”6212″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.06)” effect=”sparkle” border=”6px 0px 0px 0px” border_margin=”0 0px 0px 0px” border_radius=”0″]

[text_box width=”99″ width__sm=”80″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Твоите омилени Машки и Женски парфеми

над 300 видови на избор

[divider]

[button text=”Машки Наливни – притисни овде” letter_case=”lowercase” size=”large” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/mashki-naliven-parfem-2/”]

[button text=”Додади Есенција во Машки Парфем” letter_case=”lowercase” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/esentsija-refan/”]

[button text=”Женски Наливни – притисни овде” letter_case=”lowercase” size=”large” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/zhenski-naliven-parfem-3/”]

[button text=”Додади Есенција во Женски Парфем” letter_case=”lowercase” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/esentsija-za-zhenski-parfemi-refan/”]

[/text_box]

[/ux_banner]
[ux_banner height=”500px” slide_effect=”fade-in” bg=”33833″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.17)” effect=”sparkle”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

maison refan

Extract de parfum 23%

Маестралните комбинации на квалитетни парфемски состојки и високата концентрација на парфемски соединенија ги сместуваат во најлуксузната категорија во парфимеријата – Extrait de parfum.

[button text=”Прочитај повеќе” color=”white” style=”outline”]

[/text_box]

[/ux_banner]
[ux_banner height=”500px” slide_effect=”fade-in” bg=”33842″ effect=”sparkle”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

REFAN INTENSE PERFUME

Машки, женски и унисекс парфеми, во пакување од 55мл во кои се додадени есенцијални капки (појачувач) РЕФАН и истите се појаки со подолга трајност и поголема интензивност.

Колекцијата содржи приближно 60 машки и женски парфеми, од кои можете да одберете. Загарантирано уживање и задоволство кај корисниците .

[button text=”Порачај Машки Парфеми ГОЛД ИНТЕНС” letter_case=”lowercase” style=”bevel” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/refan-intense-mashki-parfem/”]

[button text=”порачај Женски Парфеми ГОЛД ИНТЕНС” letter_case=”lowercase” style=”bevel” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/refan-intense-zhenski-parfem/”]

[/text_box]

[/ux_banner]
[ux_banner height=”500px” slide_effect=”fade-in” bg=”33849″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.17)”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

ЕСЕНЦИЈА РЕФАН

Рефан ви предлага и парфемна есенција РЕФАН која можете да ја додадете во наливните парфеми и која ќе ја зголеми трајноста на вашите омилени парфеми баш онака како што вие сакате.

[button text=”Додади Есенција во Машки Парфем” letter_case=”lowercase” color=”white” style=”outline” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/esentsija-refan/”]

[button text=”Додади Есенција во Женски Парфем” letter_case=”lowercase” color=”white” style=”outline” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product/esentsija-za-zhenski-parfemi-refan/”]

[/text_box]

[/ux_banner]
[ux_banner height=”100%” slide_effect=”fade-in” bg=”33838″ bg_size=”2048×2048″ effect=”sparkle”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

REGENERATING

Со матични клетки од растително потекло, и хијалуронска киселина

[button text=”Прочитај Повеќе” color=”white” style=”outline” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product-category/kozmetika/kozmetichki-serii/regenertating/” target=”_blank”]

[/text_box]

[/ux_banner]

[/ux_slider]

[/col_grid]

[/ux_banner_grid]
[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″ divider=”0″ margin=”x 0px 0px 0px” align=”center”]

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

СО СМЕТКА НАД 800 ДЕНАРИ

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

ТЕЛЕФОН И ВИБЕР 071809545

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ margin=”20 0px 0px 0px” align=”center”]

НА 5 КОНТИНЕНТИ 300 ПРОДАВНИЦИ

31 ГОДИНа

[/col]

[/row]
[ux_slider]

[ux_banner height=”100%” bg=”6208″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.06)”]

[text_box width__sm=”80″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Креми за лице

над 50 видови

[divider]

[button text=”Одбери овде” size=”large” link=”https://internetmarketing.mk/parfemnew/product-category/kozmetika/kremi-za-litse/”]

[/text_box]

[/ux_banner]

[/ux_slider]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Овде превземи ја најновата листа со Парфеми….- кликнете на текстот и ќе ја превземете

Овде го има она за кое најчесто не прашувате – ќе ја превземете Секогаш најсвежата листа со парфеми кои ги имаме на избор. За квалитетот на истите зборува нашата веќе 32 годишна дружба, од кои оваа 2023 Година биднаа 25 години во Македонија. За сите допонителни прашања, можете да не контактирате, и ќе ви одговориме најбрзо штом можеме, фејсбук, вибер, инстаграм, меил или пак на телефон. Секогаш можете да ја имате во вид нашата поддршка за да го направите вистинскиот избор..

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”0px 0px px 0px” align=”center”]

[ux_image id=”18088″ width__sm=”100″ link=”https://mailchi.mp/3e23c379bfad/listanamashkiizhenski12021″ target=”_blank”]

[/col]

[/row]
[title style=”center” text=”најнови производи” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” link=”#”]

[ux_products products=”28″ orderby=”date” order=”DESC”]

[title style=”center” text=”најпродавани производи” link=”#”]

[ux_products type=”masonry” columns__sm=”3″ ids=”5840,5898,28890,28510,13913,13898,13925,13927″]

[title style=”center” text=”пребарај по категории” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” link=”#”]

[ux_product_categories style=”overlay” type=”masonry” columns__sm=”3″ ids=”790,751,714,750,740,728,734,730,718,733,732″ image_height=”100%”]

[title style=”center” text=”попусти и акции” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” link=”#”]

[section padding=”60px”]

[row]

[col span__sm=”12″ padding=”60 0px 0px 0px”]

Блог

[blog_posts style=”normal” columns=”3″ columns__sm=”2″ columns__md=”1″ posts=”100″ image_height=”56.25%”]

[ux_text text_align=”center”]

Впишете го вашиот меил во празното поле и стиснете продолжи со тоа ќе се вклучите во нашата листа за да добивате повремени известувања за најновите парфеми кои ни пристигнуваат, нови козметички производи, попусти и акции и сите новитети кај нас 

Не пропуштај

Придружи се на нашата заедницата од над 8000 пријатели

[/ux_text]
[gap height=”10px”]

[/col]

[/row]

[/section]
[row]

[col span=”4″ span__sm=”12″ divider=”0″ margin=”x 0px 0px 0px” align=”center”]

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

СО СМЕТКА НАД 800 ДЕНАРИ

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

ТЕЛЕФОН И ВИБЕР 071809545

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ margin=”20 0px 0px 0px” align=”center”]

НА 5 КОНТИНЕНТИ 300 ПРОДАВНИЦИ

31 ГОДИНа

[/col]

[/row]