ПРИКАЗНАТА ЗА ПАРФЕМИТЕ

Како да им понудиме на клиентите широк спектар на висококвалитетни парфеми по атрактивни цени?

Тоа беше прашањето што во 1991 доведе до формирање на РЕФАН ЕООД.

Приказната за Рефан започнува пред 31 годинa и името е кованица од имињата на Рени-сопругата и Стефан-основачот, а сега ја продолжува нивниот син г-ин Ангел Попов со главна цел да ги задоволи и најпребирливите вкусови на потрошувачите.

Наши локации во Македонија

награди И ПРИЗНАНИЈА

 
ПРОИЗВОДСТВО
 
Фабриката е опремена со современи капацитети за производство на парфеми и козметика.
 
Меѓу нашите главни снабдувачи на производствени капацитети се следниве светски познати производители: Frima Coruma- Швајцарија / Германија, Vatron May – Франција, Coven Egidio Snc – Италија, GGM Group – Италија;
 
Суровини и материјали
 
Refan Bulgaria ЕООД работи во тесна соработка со најголемите и најистакнати светски познати снабдувачи на суровини, додатоци и шишиња за парфеми.
 
Меѓу нив се водечки европски производители на суровини како што се БАСФ, Huntsman, Seppic; еден од најголемите светски производители на парфемски композиции од Франција, Германија и Англија. Наши добавувачи на стаклени и алуминиумски шишиња за парфеми се компании како што се Nussbaum од Швајцарија и Barlan од Италија.
преку 450 награди и признанија

франшиза рефан

Твојата можност за заработка

Ќе ви помогнеме при изборот на локацијата, добивате право да го користите нашето лого и разработен концепт.

Ние сме Ваш Партнер, Добавувач и Дистрибутер.

Добивате светски квалитет по пристапни цени.

Можете да започнете Сопствен Бизнис почнувајќи со инвестиција од 200 па се до 3000 евра.

Дали ќе одберете да отворите Целосно Нова РЕФАН Продавница, во Градовите каде нема, или пак ќе ја дополоните онаа што ја имате со наши производи, ќе добите наш совет, и предолог за нашите најпродавани производи.

Наши купувачи се Франжизни РЕФАН Продавници, Парфимерии, Бижутерии, Бутици, Козметички салони, Салони за масажа, Хотели, Аптеки,

Секој еден клиент за нас е важен, и воедно се грижиме за Вашите задоволни клиенти, тие се оние кои ни помогнаа да опстоиме сите овие години.

Препораката од задоволните клиенти ни помогна без реклами постојано да го зголемуваме нашето семејство.

Само квалитетот е оној кој е препознатлив, и ве повикуваме да ни се придружите….

побарајте не

Најнови Вести

Следете не за најновите вести .

Нашиот Блог

Стапете во контакт со нас

Секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот

или пак на меил remipandoo@gmail.com