Зацврстувачки парфимиран гел за туширање WOMAN 192

262 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Woman

Зацврстувачки парфимиран гел за туширање WOMAN 192

 

Со концентрат на колаген и јогурт.

Нежно ја чисти и затегнува кожата, задржувајќи ја влагата во неа и парфимирајќи ја подолго време.

Комбинацијата на морски концентрат од колаген и јогурт ја храни кожата, ги хидрира сувите области и ја подобрува нејзината еластичност и младешки изглед.

 

250 мл

8 преостанато