PEPPERMINT Билни Сапуни-Step to Nature-Aromatherapy 120gr

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

БИЛНИ САПУНИ – STEP TO NATURE – AROMATHERAPY

PEPPERMINT

97% природни состојки
Збогатени со ментолово етерично масло, ментол и ливчиња од  мента.
Вистинска експлозија од мента во  купатилото.
Ментата – оваа  освежувачка, обновувачка ароматна билка – е позната со векови. Нејзиното масло е исклучиво заживувачко и оладувачко, со противововоспалителни и дезинфекцирачки својства.
Воедно ментолот, делува како јак стимулант и освежувач.
Ментовите ливчиња го  дополнуваат карактеристичниот богат мирис и ја даруваат кожата со пријатно чувство.
Идеален сапун за луѓето кои бараат природен начин да изгледаат и да се чувствуваат добро.
120 g

7 преостанато