VERBENA LEMON Билни Сапуни-Step to Nature-Aromatherapy 120gr

150 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

БИЛНИ САПУНИ – STEP TO NATURE – AROMATHERAPY

VERBENA LEMON

97% природни состојки
Збогатени со лимоново  масло, екстракт и билка вербена
Опустете ги мислите и сетилата!
Сапунот е со тонизирачки и освежувачки мирис на лимун  за  чиста, деликатно  парфемирана и нежно ексфолирана кожа.
Лимуновото масло има антибакериски, антисептички и дезинфектирачки својства. Ги затвара порите и е прикладен за мазна кожа.
Екстрактот од вербена  ја изедначува и омекнува кожата, има антиоксидантен и противовоспалителен ефект.
Свежиот цитрусен мирис делува благотворно врз сетилата.
120 g

8 преостанато