Валентајн АКЦИЈА

914 ден

АКЦИЈА Сакај се себе си

  1. Дневен крем Витамин Ц 50 мл  427 денари
  2. Ноќен крем Витамин Ц 50 мл  487 денари
  3. Филер за лице Витамин Ц 10 мл 457 денари ГРАТИС!

Серијата производи за лице со витамин С со трговската марка REFAN содржат стабилна, маслорастворлива форма на витамин С, којашто:

  • Има многу добра апсорпција преку кожата
  • Ја инхибира активноста на внатреклеточната тирозиназа и меланогенезата (избелување)
  • Ја намалува UV- индуцираната повреда на ДНК на клетката (UV заштита / анти-стрес)
  • Ја спречува липидната пероксидација и стареење на кожата (антиоксидант)
  • Ја повишува синтезата на колаген и заштита на колаген (против стареење)