Ултра хидратантно масло за тело Passion Fruit 100 ml

207 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Passion Fruit

Ултра хидратантно масло за тело 100 ml

Ултра хидратантно масло за тело Passion Fruit со бадемово масло и Витамин Е го премачкува телото со невидлив филм кој ја штити кожата од сушење.

Бадемово масло и витамин Е ги хранат областите на сува кожа и ја промовираат нивната долгорочна хидратација.

Кожата е повторно мека, свилена на допир, со фасцинантен мирис на Passion Fruit.

Погодно е и за масажа.

100 мл

8 преостанато