Тоалетен Сапун Yogurt and Еlderberry 100gr

98 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Јогурт и бозелови бобинки

Тоалетен Сапун Yogurt and Еlderberry 100gr

 

Збогатен со:

– Екстракт од бозел – има хидрантно и антиоксидативно дејство, го намалува воспалението и ја смирува иритираната кожа.

– Концентрат од јогурт – ја навлажнува, омекнува и измазнува сувата и проблематична кожа, благодарение на високата содржина на липиди, протеини, минерали и витамини. Лицето станува мазно и еластично, длабоко хидрирано и ја враќа својата свилена мекост.

 

Сапунот е погоден за сите типови на кожа.

100 гр

9 преостанато