Течен концентрат со екстракт од Полжав 10ml

431 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Течен концентрат со екстракт од Полжав 10 мл, погоден за активен третман на кожа која застарува, венеe и е проблематична.

Течен концентрат со екстракт од Полжав ги стимулира клеточните функции, потпомага за регенерација на кожата и ги забавува процесите на стареење.

9 преостанато