Спреј за тело Wild Cherry 125ml

169 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Wild Cherry

Спреј за тело 125ml

Лесен и освежителен спреј. Пријатно ја парфимира кожата.

Да се чува на темно и ладно.

100ml

9 преостанато