Спреј за тело Sea waves 150ml

169 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

SEA WAVES

Спреј за тело

Нежен и освежувачки спреј. И придава на кожата пријатен морски мирис.

Да се чува на темно и ладно место, подалеку од извори на палење.

125 мл

8 преостанато