Спреј за тело Pomegranate and Papaya 150 ml

169 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Pomegranate and Papaya

Спреј за тело 125 ml

 

Лесен и освежителен спреј. Пријатно ја парфимира кожата.
Чувајте го на темно и ладно место.
125 ml

9 преостанато