Сол за бања Yogurt and Еlderberry 250 ml

164 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Јогурт и бозелови бобинки

Соли за бања 250ml

Tие ја подобруваат циркулацијата на крвта и го подобруваат тонот на кожата.

Содржината на минерали и микроелементи ја поддржува регенерацијата.

Кожата станува мека и мазна на допир.

250 мл

9 преостанато