Сол за бања Море SPA 250g

164 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Соли за бања море SPA

Солите за бања море се уникатен производ кој се состои од минерали и микроелементи.

Незаборавниот мирис на морскиот ветер ни ја пренесува свеста до некоја далечна девствена плажа.

250 g

9 преостанато