Шеќерен ексфолијант за тело Јогурт и Розово масло 240gr

362 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Јогурт и Розово масло

Шеќерен ексфолијант за тело Јогурт и Розово масло#5995

Возбудлива комбинација од природни шеќерни кристали, природни растителни масла и нежна пена со мирис на бугарската маслодајна роза.

Концентратот од јогурт и концентратот од rosa damascena ја регенерираат и хидратираат кожата.

Маслата од кајсија, бадем и семки од грозје ја  негуваат и омекнуваат во длабочина.

Шеќерните кристали нежно ги отстрануваат мртвите клетки од површината на кожата и го стимулираат нејзиното дишење.

 

БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ

9 преостанато