Шеќерен ексфолијант за тело Диња и Кајсија 240g

387 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

ДИЊА И КАЈСИЈА

Шеќерен ексфолијант за тело 240g

Со масло од бадем, соја и грозје.

Ексфолијантот за тело диња и кајсија е концентрат од природни шеќерни кристали, природни растителни масла и богата пена со мирис на диња.

Неговиот пријатен и волшебен мирис дава свежина и неодолива наслада за сетилата и деликатно ги отстранува мртвите клетки.

Го стимулира дишењето на кожата.

240g

9 преостанато