Шеќерен ексфолиант за тело Goji Berry

298 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Незаменлива комбинација од природни шеќерни кристали, потопени во природни растителни масла од бадем, кајсија и семки од грозје.

Ги отстранува мртвите клетки и го стимулира дишењето на кожата. Екстракт од хималајско гоџи бери ја регенерира кожата, го подобрува клеточниот метаболизам и го забрзува растежот на нови клетки. Како резултат кожата е повторно мазна и еластична.
240 gr

9 преостанато