Шампон за коса Маслинка 250ml

290 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Olive

Шампон за коса 250 ml

Со УВ заштита на бојата на косата.

Содржи маслиново масло и маслинов екстракт кои го враќаат здравиот изглед, структурата и виталноста на косата, задебелувајќи го влакното и згуснувајќи ја косата.

УВ филтерот ја штити косата од сончевото зрачење и механички и хемиски стрес.

Редовната употреба има поволен ефект врз одржувањето на здрави корени и еластична и сјајна коса.

250ml

9 преостанато