Шампон за коса и тело ”Men Perfection” 250ml

413 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

MEN PERFECTION

Шампон за коса и тело ”Men Perfection” 250ml

 

Шампон за коса и тело посебно разработен за мажи.

Комбинацијата од LanacitynTMPF и вода од цвет на ружа формираат заштитен систем обезбедувајќи полна заштита против загадениот воздух  и подобрувајќи го сјајот и тонусот на кожата и косата.

 

250 ml

9 преостанато