Шампон и туш-гел Tropical Mango 250 ml

180 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Шампон и туш-гел

Tropical Mango

 

Шампон и туш-гел со пријатен мирис на овошје. Содржи глицерин за долготрајно хидратирање на косата и кожата. Благодарение на свежата арома на овошје туширањето со овој  шампон е вистинско задоволство.

ПОГОДЕН И ЗА ДЕЦА НАД 3-ГОДИШНА ВОЗРАСТ.

250 ml

9 преостанато