ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ Provence Lavender 250ml

130 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Provence Lavender

ШАМПОН И ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ

Дарува неверојатно чувство на свежина и чистота на кожата и косата.

Содржи природно масло од лаванда кое поседува смирувачко и противовоспалително дејство.

Концентратот од кисело млеко има хидрирачко и омекнувачко дејство.

Нежниот мирис на лаванда го претвора туширањето во уникатно чувствено доживување со смирувачки и балансирачки ефект.

250 ml

9 преостанато