Серум за лице Витамин Ц

359 ден

Концентриран, но лесен за примање од кожата витамин С кој видливо го исветлува тенот,  заедно со пигментните дамки кои се појавиле. Ја стимулира синтезата на колаген, ги закрепнува ткивата и го намалува оксидативниот стрес, предизвикан од факторите на околната средина. Сквалан од маслинка ја омекнува кожата и ја подобрува нејзината еластичност.