Серум за лице полжав и роза 50ml

677 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Гел- концентрат, погоден за активен третман на кожата која почнува да старее и венеe.

Екстракт од полжави ги стимулира клеточните функции, го потпомага регенерирањето на кожата и ги забавува процесите на стареење.

9 преостанато