Серум за лице полжав 50ml

447 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Гел- концентрат, погоден за активен третман на кожата која почнува да старее и вене.

Екстракт од полжави ги стимулира клеточните функции, го потпомага регенерирањето на кожата и ги забавува процесите на стареење.

9 преостанато