Сапун – цвет

60 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Специјализирани сапуни

Сапун – цвет

Сапун со нежна, возбудувачка арома на роза и во форма на цвет од роза.

Свеж и миризлив, сапунот е дизајниран за дневна хигиена од сите типови на кожа.

Чувајте го на суво и проветрено место на температура од 15 ° – 25 ° C.

45 гр

7 преостанато