Сапун – срце 90gr

100 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Специјализирани сапуни

Сапун – срце

Со нежна арома на розово масло, погоден за нежна и чувствителна кожа.

Свеж и миризлив, сапунот е дизајниран за дневна хигиена од сите типови на кожа

90 гр

8 преостанато