Сапун Passion Fruit

90 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Passion Fruit

Сапун

Сапун со силен  возбудувачки мирис на маракуја. Има богата и мека пена за нежно чистење на вашата кожа. Погоден  за секој тип на кожа.
цената е за 100 g

8 преостанато