Сапун Himalayan Goji Berry 100gr

98 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Сапунот содржи екстракт од плодови на Goji Berry, растение познато со своите силни антиоксидантни својства.  Погалете ја вашата  кожата со освежувачка арома на плодови и мека пена.
100gr

9 преостанато