Сапун Himalayan Goji Berry 100gr.

84 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Сапунот содржи екстракт од плодови на Goji Berry, растение познато со своите силни антиоксидантни својства.  Погалете ја вашата  кожата со освежувачка арома на плодови и мека пена.

Цената е за 100 гр.

5 преостанато