Розова Вода 250ml

386 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Бугарска природна розова вода добиена преку дестилирање на цветовите на Роза Дамасцена.

Маслото од маслинка и екстракт од сапунски орев хидрат, освежуваат и омекнуваат.

5 преостанато