REGENERATING Серум за лице 100 мл

750 ден

REGENERATING

Серум за лице 100ml

Во вид на Гел, проѕирна конзистентност, која ефикасно го забрзува обновувањето на клетките, благодарение на екстрактот од матични клетки од гарденија. Во комбинација со хијалуронска киселина, долготрајно ја навлажнува дехидрираната кожа, го исполнува меѓуклеточниот простор и ги измазнува фините линии и брчки.

Екстракт од матични клетки – ја регенерира опуштената кожа, ја потпомага синтезата на колаген и ги забавува процесите на стареење. Има измазнувачко и тонирачко дејство. Ја враќа еластичноста на кожата, го враќа затегнатиот и здрав изглед.

Хијалуронска киселина – важна компонента на сврзното ткиво што го исполнува меѓуклеточниот простор. Ја активира клеточната делба и ја обновува кожата, ги намалува брчките, додава волумен, ги хидрира ткивата во длабочина.

100 ml