REFAN Парфеми за коса W350 инспириран од Good Girl-Paco Rabbane

450 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

РЕФАН ПАРФЕМ ЗА КОСА W350

Инспириран од GOOD GIRL- PACO RABANNE

Волшебен цветен мирис на јасмин самбак и тубероза, обвиен со тонка, какао и топол мошус.

Ориентален, цветен
Врв: црна рибизла, бели цветови
Срце: јасмин самбак, тубероза
Основа: тонка, какао, мошус

Употреба: Прскајте од растојание од 10-15 cm на сува или малку влажна коса и уживајте во новите парфеми за коса преку целиот ден.

50 ml