REFAN INTENSE DEODORANT ЖЕНСКИ ТИП 335 -125ml

250 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

REFAN INTENSE DEODORANT ЖЕНСКИ ТИП 335 -125ml

REFAN INTENSE DEODORANT  335
Совршена ароматна комбинација од солени , водени нотки, сладок арапски јасмин, привлечен ѓумбир, топол мошус и кашмир. Персонификација на луксуз и привилегија.

 

125ml

9 преостанато