REFAN INTENSE DEODORANT ЖЕНСКИ ТИП 161 -125ml

250 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

REFAN INTENSE DEODORANT ЖЕНСКИ ТИП 161 -125ml

REFAN INTENSE DEODORANT  161
Свеж почеток со рибизла и мандарина, цвет од портокал , богат букет од нежни бели цвеќиња и сладок индиски јасмин, со ароматна лаванда во доминантна хармонија на ванила од Мадагаскар, смолести кедар и амбра, чуден килибар и топол мов.

 

125ml

9 преостанато