REFAN INTENSE DEODORANT ЖЕНСКИ ТИП 149 -125ml

250 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

REFAN INTENSE DEODORANT ЖЕНСКИ ТИП 149 -125ml

REFAN INTENSE DEODORANT  149
Сладок мирис на цвеќе со топли ноти на дрво. Свежо цитрусно овошје, мед, пачули и гарденија, обединети со карамела, сладок корен, пчелин восок.

 

125ml

9 преостанато