REFAN INTENSE DEODORANT МАШКИ ТИП 407 -125ml

250 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

REFAN INTENSE DEODORANT МАШКИ ТИП 407 -125ml
Модерен и елегантен – комбинација од мириси на ноти од вода и дрво, лавров лист, јасмин, пачули, кедар, ѓумбир.

 

125ml

9 преостанато