REFAN INTENSE DEODORANT МАШКИ ТИП 071 -125ml

250 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

REFAN INTENSE DEODORANT МАШКИ ТИП 071 -125ml

Софистициран мирис почнувајќи од грејпфрут, кој се влева во букет со ароматични зачини – бибер, салвија, какао и тoнkа- зрна и збогатен со смолест кедар и заводлив килибар.

 

125ml

9 преостанато