Refan GOLD Intense АКЦИЈА 2 за 1280 денари

1,280 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

И вие ли сакате да се чувствувате посакувани до лудило?! И вие ли сакате човекот наспроти вас да биде маѓепсан до бесознание ?! И вие ли чувствувате наслада кога сите околу вас се во расположение на вашето присуство?! Ако само на едно од прашањата вашиот одговор е “Да”, тогаш бидете сигурни, дека нештото, што причинува страст на околината кон вас е новиот мирис на Refan Intense – поголем и полуксузен од било кога! За него и за неа, повикан за да искушува!

Цена на еден парфем е 660 денари. Ова е АКЦИЈА во која 1000 денари добивате 2 парфеми по ваш избор.

Одбери парфем инспириран од: