Рачно изработен глицерински сапун Sea waves 100gr

90 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

SEA WAVES

Рачно изработен глицерински сапун 100гр.

Рачно изработен глицерински сапун  ве дарува со свеж  мирис,  кој потсетува на  морето.  Наменет за секојдневна хигиена на секаков тип  на  кожа.

Цената е за 100 гр.

7 преостанато