Рачно изработен глицерински сапун Pomegranate and Papaya

90 ден

⭐⭐⭐⭐⭐

Pomegranate and Papaya

Рачно изработен глицерински сапун на килограм

Со арома на калинка и егзотично овошје.

Тропски мирис кој се ослободува полека и примамливо.
Секој калап од сапуните на килограм  може да се исече со нож или специјална гилотина на одделни парчиња, со посакуваната тежина

Цената е за 100g од сапунот

9 преостанато